Zonnig Corso Zonder Grenzen groot succes!

Na een aantal jaren van alleen maar regen, kou en wind was dit jaar de zon nadrukkelijk aanwezig op de vijfde editie van Corso Zonder Grenzen. Afgelopen zondag waren er 23 teams op jacht naar de wisselbeker. Een jaar ervoor waren er nog 18 deelnemende teams.

Zon en gezelligheid waren troef in deze editie die uiteindelijk is gewonnen door het debuterende team; Hannieballen on Tour. Voor een uitgebreider verslag kunt u terecht op de volgende pagina.

De afgelopen editie was een daverend succes. Er waren veel deelnemende teams, het weer was perfect en door het lekkere weer waren er ook nog meer bezoekers over de vloer. Ook de nieuwe spellen werden goed ontvangen en iedereen had het naar zijn zin.

Dit jaar was de stormbaan vernieuwd, het A-lopen is toegevoegd en het lopen met een kruiwagen vol materialen van pallet naar pallet over een smal steigerplankje was ook moeilijker dan het leek te zijn.

Zoals altijd wordt er ook gevraagd om een ludieke joker mee te nemen waar ook nog eens extra bonuspunten mee kunnen worden gewonnen. Dit jaar gewonnen door buurtschap Raamberg.

 

Het finalespel dat na afloop van de 12 spelronden werd gespeeld is uiteindelijk in een onderlinge strijd tussen Schijf, Laarheide, Hannieballen on Tour en Wernhout gewonnen door het debuterende team; Hannieballen on Tour. Door de winst van hen in de finaleronde hadden zij de eer om met de wisselbeker naar huis te gaan.

Ten slotte werd ook nog de gezelligheidsprijs uitgereikt, een lastige keuze dit jaar. Na lang beraad werd uiteindelijk besloten om deze prijs, een bladje bier, te schenken aan buurtschap Veldstraat dat met drie teams aanwezig was bij Corso Zonder Grenzen.

Voor het bekijken van alle foto’s kun je terecht op onze facebookpagina.https://www.facebook.com/media/set/?set=a.880806481989110.1073741833.126521534084279&type=1&l=79bb89c1a9

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.