Tiende plaats tijdens Corso Zundert

Afgelopen zondag werd Diefstal, naar een ontwerp van Sander van Hooydonk, als tiende beoordeeld door de vakjury tijdens de van Gogh editie van Corso Zundert. De wisselbeker ging naar buurtschap Wernhout met Adieu Vincent. Bekijk de foto´s op de volgende pagina.

In alle corsopoules kwam Klein Zundert als favoriet uit de bus, de realiteit was anders. Afgelopen zondag moest Klein Zundert met Diefstal genoegen nemen met een tiende plaats.

Het tikweekend verliep voorspoedig, we konden spreken van topdrukte in de tent en er waren velen die nog even snel een kijkje kwamen nemen naar het resultaat. ‘s Ochtends waren er toch een hoop  technische problemen en is er weinig tijd meer geweest om te oefenen. De 1e jurering tijdens de opkomst op het veilingterrein was op zijn zachts gezegd een fiasco, tijdens de optocht liep alles weer gesmeerd maar iedereen voelde wel aan dat een hoge notering er niet in zat.

Desalniettemin zijn wij als buurtschap heel erg trots op het resultaat en op alle bouwers die zich dit jaar weer hebben ingezet voor onze creatie. Het was een leuk en mooi bouwjaar waar veel technische kennis is opgedaan door onze stumpers, een nieuwe generatie stumpers en bumpers is opgestaan en waarin we het voor elkaar hebben gekregen om binnen een dag te tent op te bouwen. En dat laatste hield niemand ooit voor mogelijk.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.