Terugblik op de jaarvergadering

Op vrijdag 19 januari vond de drukbezochte jaarvergadering plaats bij Eetcafé/zaal Den Hoek. Tijdens deze avond werd er aandacht besteed aan de gang van zaken binnen de buurt. Stefan begon de avond door aan de hand van foto’s het jaarverslag te presenteren. Daarna vertelde Johnno meer over de financiële cijfers van afgelopen jaar. Tevens namen we afscheid van twee zeer gewaardeerde bestuursleden: Adrie Luteijn en Joeri Hoppenbrouwers. Nogmaals bedankt voor jullie inzet binnen het bestuur de afgelopen jaren! De plaatsen die hierdoor vrijkomen in het bestuur worden opgevuld door Marit Boemaars en Manouk van den Broek.

Ook binnen de activiteitencommissie zijn er een aantal wijzigingen. Judith van Hooijdonk, Daphne Segeren en Manouk van den Broek gaan stoppen bij de activiteitencommissie. Gelukkig is er nieuwe versterking gevonden en zullen Evelyn Rombouts, Jessica Goossens, Kevin van Hasselt en Tygo Verschuren gaan ondersteunen bij het organiseren van activiteiten.

Tijdens de vergadering werd de mening van de buurgenoten gevraagd door middel van stellingen en rode en groene kaartjes. Ook werd er aandacht besteed aan de veiligheid en samenwerken. Aan het eind van de avond presenteerde Fedde en Jorrit hun ontwerp ‘Pestdokter’ en was er nog tijd om gezellig na te borrelen. Het was een geslaagde jaarvergadering!