Tourspel 2017 – Eindstand

Voor de vierde keer heeft Chris Froome de Tour de France gewonnen. Met de armen in de lucht kwam de Brit van Team Sky met de rest van het peloton over de finish op de Champs-Élysées in Parijs. Ondanks de eindwinst van Froome, ging het natuurlijk maar over 1 ding, Dylan Groenewegen die iedereen achter zich liet in de slotetappe van de tour.
Een andere grootse prestatie is die van Louis van Erk. Hij is de opvolger van Rens Vanlearhoven als winnaar van het tourspel.  In etappe 5 nam Louis de gele trui over van Dennis Vriends om hem daarna niet meer af te staan. Ron Hendrikx is op 21 punten de nummer 2 geworden. Patricia van der Jagt staat nog net op het podium met een 3e plaats.
Helaas waren de nul-punten lijsten dit jaar redelijk snel teniet gedaan. Toch wist bijna 50 % van de renners geen punten te behalen. Raoul Rombouts was met 2 punten het dichtst bij deze prijs.
De organisatie wilt iedereen weer bedanken voor zijn deelname aan het tourspel. Natuurlijk is er volgend jaar weer een nieuw tourspel, met nieuwe kansen op succes. We hopen van harte dat jullie allemaal weer massaal meedoen.

Vorige uitslagen:

Dagprijs – Etappe 19

Dagprijs – Etappe 13
Algemeen klassement -Etappe 13

Dagprijs – Etappe 12
Algemeen klassement – Etappe 12

Dagprijs – Etappe 11
Algemeen klassement – Etappe 11

Dagprijs – Etappe 10
Algemeen klassement – Etappe 10

Dagprijs – Etappe 9
Algemeen Klassement – Etappe 9

Dagprijs – Etappe 8
Algemeen klassement – Etappe 8

Dagprijs – Etappe 7
Algemeen klassement – Etappe 7

Dagprijs – Etappe 6
Algemeen klassement – Etappe 6

Dagprijs – Etappe 5
Algemeen klassement – Etappe 5

Dagprijs – Etappe 4
Algemeen klassement – Etappe 4

Dagprijs – Etappe 3
Algemeen klassement – Etappe 3

Dagprijs – Etappe 2
Algemeen klassement – Etappe 2

Dagprijs – Etappe 1