Jaarvergadering BS Klein Zundert

Online jaarvergadering en Quiz op 26-3-2021

Op vrijdag 26 maart staat de jaarvergadering gepland. Door de huidige omstandigheden met het coronavirus, zal de vergadering dit jaar online plaatsvinden. Om 19.30 uur start de vergadering. Het bestuur zal het afgelopen jaar met jullie doornemen en tevens zullen we het hebben over een aantal lopende zaken zoals de nieuwe loods en tent en het jubileum van de buurt.

Aansluitend op de vergadering heeft de Activiteitencommissie een leuke quiz voor jullie in petto! Oftewel laten we er samen een interessante en gezellig avond van maken!

De uitnodiging/agenda voor de jaarvergadering kan je hier bekijken: Uitnodiging Jaarvergadering 2021

Aanmelden?
Omdat het voor ons handig is om te weten hoeveel mensen er aansluiten en we kunnen zorgen dat jullie voorzien worden van de juiste informatie om de vergadering online bij te wonen, het verzoek om je vooraf aan te melden. Stuur uiterlijk woensdag 24 maart een mailtje naar algemeen@kleinzundert.nl.

Heb jij vooraf al vragen die je graag beantwoord zou hebben tijdens de vergadering? Geef het aan met je aanmelding, dan kunnen we dit meteen meenemen in de vergadering. Alvast bedankt!