Klein Zundert wint eerste editie van het corsozaalvoetbaltoernooi

De allereerste editie van het corsozaalvoetbaltoernooi is door Klein Zundert gewonnen. Twee teams deden mee namens Klein Zundert. In de poulefase waren Klein Zundert 1 en 2 bij elkaar ingedeeld. Ondanks de opstartproblemen (een paar laatkomers) wist Klein Zundert 2 de 1e plaats in de poule te behalen. Klein Zundert 1 werd nipt 3e in de poule, kwam terecht in de verliezersronde en wist deze ook winnend af te sluiten. Twee maal goud dus!

Beide teams hebben uiteindelijk de finale bereikt. Ons jeugdige Klein Zundert 1 versloeg Tiggelaar door een eigen doelpunt van de opponent. Keeper Teun had echter weinig te doen en heeft schijnbaar zelfs de Corsief volledig kunnen lezen tijdens deze wedstrijd. De overwinning was dan ook meer dan terecht.

In de finale van de winnaarspoule mocht Klein Zundert 2 het opnemen tegen ‘t Stuk. De nog zatte Jorg begon op de bank maar kreeg toch nog speelminuten in deze gelijkopgaande partij. Niek reageerde scherp op een aantal counters, toch kreeg hij bij een 2-0 voorsprong nog een doelpunt tegen. 2-1,wat tevens het eindresultaat was. De stewards konden dan ook niet meer vermijden dat de van vreugde uitzinnige supporter het veld bestormde om nog even iedereen persoonlijk te feliciteren met deze overwinningen. Namens de spelers en de coach, bedankt hiervoor Womme.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.