Klein Zundert werkt zich een slag in de rondte

Onze buurtschap kan gerust zeggen dat wij dit jaar een uitdagend ontwerp hebben om te bouwen. Dat vraagt om intensief voorwerk om op een zo efficient mogelijke en verantwoordelijke manier te bouwen aan de wagen. Een team van verschillende technici hebben al veel denkwerk gedaan wat betreft het bouwen van de wagen. Inmiddels zijn we nu op het punt aangekomen waarbij we daadwerkelijk al aan het bouwen zijn.

Maar de tent staat er nog niet?
Normaal gesproken begint het bouwseizoen aan de wagen pas echt als de tent er staat om de wagen vervolgens in zijn vorm te gieten. Dit jaar is alles anders. De kolossale wielen worden van te voren al gemaakt op een daarvoor gemaakte stellage op ons terrein.Maar liefst zes wielen moeten gemaakt worden, keer op keer overnieuw. We kunnen dus zeggen dat we ons zes keer een slag in de rondte werken.

Voel jij je geroepen om al mee te helpen aan de bouw van de wagen dan ben jij van harte welkom. Iedere donderdagavond en zaterdagmiddag wordt hieraan gewerkt. Op donderdagavond beginnen we om 19u. Op zaterdagmiddag starten we om 13u.