Slaapfeestje

Hallo buurtgenootjes,

Heb jij zin om een weekend samen met al je vriendjes en vriendinnetjes van een van de 3 buurtschappen op avontuur te gaan? Dat kan! Want op zaterdag 7 en zondag 8 oktober vind het jaarlijkse kinderbuurtfeest plaats van Bs. Raamberg, Bs. De klein-zundertse Heikant en Bs. Klein-Zundert.

Op zaterdag verzamelen we om 13.30 uur bij het Corsohuske van Buurtschap Klein Zundert, de papa’s en de mama’s kunnen daarna jullie spullen afzetten in de loods bij Buurtschap Raamberg. Op zondag 8 oktober kunnen jullie om 10.00 uur weer opgehaald worden bij de Loods op de Raamberg.

We gaan tijdens dit slaapfeestje allemaal leuke activiteiten voor alle verschillende leeftijden en natuurlijk gaan we ook gezellig samen eten. Wij vragen voor dit weekend een kleine bijdrage van €5,- per kind.

Zit je op de basisschool en heb je zin gekregen om naar het buurtfeest te komen? Stuur dan voor 20 september een mailtje naar ac@kleinzundert.nl een mailtje en vermeld daarbij de naam en je leeftijd/groep waar je in zit een telefoonnummer van een van de ouders. Wij zullen later nog meer informatie sturen. Mocht je nog vragen hebben, dan mag je altijd mailen. Wij hopen jullie allemaal te zien in het weekend van 7 en 8 oktober!

Groetjes van,
De Klein-Zundertse Heikant, de Raamberg en Klein-Zundert