Kampioenen, F*ck Yeah!

De verrassing was groot toen we met onze wagen ‘Murica, F*ck Yeah!’ van ontwerperscollectief Klein Zundert een kleine 2 weken terug Corso 2021 wonnen! De tent ontplofte al bij het zien van ‘de gouden envelop’ en toen Klein Zundert tot winnaar werd benoemd werd het alleen nog maar mooier. Dank aan iedereen die, op welke manier dan ook, hier een bijdrage aan heeft geleverd!

Een goede reden dus om hier met alle buurtgenoten nog eens op te proosten tijdens het buurtfeest op 25 september. Vanaf 14.00 uur is iedereen van harte welkom om bij de corsotent te komen borrelen. Daarnaast zal er genoeg te doen zijn voor de kids, maar ook de rest hoeft zich zeker niet te vervelen!

Vanaf een uurtje of 16.30 a 17.00 uur gaat de BBQ aan en kunnen de maagjes gevuld worden. Daarna proosten we samen op de 1e prijs van het corso van dit jaar! Vanaf 19.00 uur a 19.30 uur verplaatsen we naar de feestzaal bij Den Hoek en gaan we er samen met BaBa DJ team een gezellig feestje van maken!

Je kan natuurlijk ook altijd een gedeelte van de dag aansluiten of wat later dan 17.00 uur aansluiten bij de BBQ ;).

Opgeven?
Voor de BBQ is het noodzakelijk om jezelf vooraf op te geven via de webshop. Dit kan tot uiterlijk aanstaande maandag 20 september. Doe het meteen zodat je niet te laat bent ;). Kinderen t/m 5 jaar eten gratis mee, kinderen van 6 t/m 11 jaar betalen 7.50 euro en iedereen van vanaf 12 jaar betaald 15 euro om mee te eten.

Aanvullende informatie
Bij de corsotent zullen we voor de drankjes een eigen bijdrage vragen van 1 euro per consumptie. In de avond bij Den Hoek zal er gewerkt worden met consumptiebonnen voor 2.50 euro per stuk voor bier/wijn/fris. Deze bonnen kunnen alleen contant afgerekend worden, dus vergeet niet om voldoende contant geld mee te nemen.

Let op! Vanaf 25 september veranderen de coronamaatregelen. Ook voor het buurtfeest is het dus noodzakelijk om vanaf 13 jaar te ‘testen voor toegang’ (vaccinatiebewijs, test, herstelbewijs). Voordeel is wel dat we er dan met zijn allen een gezellig feest van kunnen maken! Tot dan!