Kabouter Fiep heeft vorig jaar veel plezier gehad aan de diamanten dahlia. En daarom heeft hij het gewoon weer gedaan. Tussen de geplantte knollen zit een ‘diamanten dahlia’ verstopt! Ergens tussen de White Aster, Black Diamond, Winterswijk, Stolze en Red Fox komt deze diamanten dahlia op. Denk jij te weten waar? Koop dan nu de kavel van jou keuze voor maar € 3,00. En wie weet ga jij er met de hoofdprijs vandoor: een ballonvaart voor 2 personen!

Naast de hoofprijs hebben wij verschillende extra prijzen. Deze worden verloot onder alle deelnemers!

Lijst met extra prijzen:

  • Waardebon € 10,00 bakkerij ‘t Stoepje (ieder donderdag op de markt in Zundert)
  • Diverse bonnen van Slagerij Graumans, waaronder een gratis gourmet voor 2 personen. 
  • Waardebon van €20,00 bij pannenkoekenhuis Koeckers.
  • 2 bonnen van Ardo voor een diepvriespakket.
  • Blad bier tijdens Corso Zonder Grenzen 2023

De foto hierboven wordt eenmaal per dag bijgewerkt op basis van de verkochte kavels. Ieder kavel kan maar één keer worden verkocht en verdwijnt na uw aankoop uit de webshop.

Hoe werkt het nu precies? Eind april zijn alle dahliaknollen gepland. Tussen deze knollen zat één bijzondere knol: de diamanten dahlia. Deze werd vakkundig door Kabouter Fiep in de grond gestopt. De grote vraag is nu waar precies? Het bloemenveld voor dit jaar is verdeeld in bijna 800 kavels. Zie hiervoor de afbeelding. Ieder kavel is 4 bij 4 meter van omvang en met loop- en spuitpaden is uiteraard rekening gehouden. 

Groeit de diamanten dahlia uiteindelijk op de door jou gekozen kavel? Dan ben jij de winnaar van de hoofdprijs: een ballonvaart voor 2 personen!

Helaas is de verkoop op 19 juli afgelopen en zijn er geen kavels meer te koop. Ben je ook zo benieuwd of jij het winnende kavel hebt gekocht? Kom op dan op 21 augustus naar de prijsuitreiking tijdens de Dahliawandeltocht!

Koop een kavel door het gewenste nummer aan te klikken waarna u automatisch wordt doogelinkt naar onze webshop