Aan het begin van het corsobouwseizoen gaan de dahliaknollen de grond in. Maar dit jaar is er iets bijzonders. Tussen de knollen zit een ‘diamanten dahlia’ verstopt! Ergens tussen de White Aster, Dark Spirit, Winterswijk, Blue Bell en Red Fox komt deze diamanten dahlia op. Denk jij te weten waar? Koop dan nu de kavel van jou keuze voor maar € 3,00. En wie weet ga jij er met de hoofdprijs vandoor: een ballonvaart voor 2 personen!

Hoe werkt dit precies?

Uiterlijk begin mei worden alle dahliaknollen gepland. Tussen deze knollen zit één bijzondere knol: de diamanten dahlia. Deze wordt vakkundig door Kabouter Fiep de grond in gestopt. Het is alleen nog de vraag: waar precies? Het bloemenveld voor dit jaar is verdeeld in ruim 800 kavels. Zie hiervoor de afbeelding. Ieder kavel is 3 bij 3 meter van omvang en met loop- en spuitpaden is uiteraard rekening gehouden. Jij kan de kavel(s) kopen waarvan jij denkt dat daar de diamantendahlia opkomt. Dit doe je door hieronder de kavel(s) van jouw keuze aan te klikken en daardoor de kavels aan je winkelmandje toe te voegen en af te rekenen. Is een kavel eenmaal verkocht, dan verdwijnt het uit de lijst.

In de periode van 1 mei t/m 15 juni worden de beschikbare kavels bijgewerkt en kun je door middel van luchtfoto’s zien hoe de opkomst van het veld vordert.

En komt de diamanten dahlia dan daadwerkelijk op in het door jou gekozen kavel? Dan ben jij de winnaar van de hoofdprijs: een ballonvaart voor 2 personen! Deze ballonvaart wordt aangeboden door QNP.

Naast de hoofprijs hebben wij verschillende troostprijzen. Kijk hier voor een lijst van deze prijzen en hoe deze verdeeld worden.

De foto hierboven wordt eenmaal per dag bijgewerkt op basis van de verkochte kavels. Ieder kavel kan maar één keer worden verkocht en verdwijnt na uw aankoop uit de webshop.

Omdat we in totaal 865 kavels hebben kan het wat moeilijk zijn om op de detailfoto precies te vinden waar alle kavels liggen, hebben we een overzichtsfoto toegevoegd.

Koop een kavel door het gewenste nummer aan te klikken waarna u automatisch wordt doogelinkt naar onze webshop