We kijken terug op een geslaagde vossenjacht. Gelukkig was het deze avond bijna 2 uur droog, terwijl men op zoek gingen naar vossen die uit verschillende landen kwamen. In totaal waren zo’n 50 deelnemers die met veel enthousiasme de negen vossen hebben gevonden, en de bijbehorende opdrachten hebben uitgevoerd (ook de volwassenen).

Enkele van de opdrachten waren: een hinkelpad achteruit afleggen, diverse puzzels oplossen, als team Pestdokter uitbeelden, kruiwagen lopen, etc.

We willen alle deelnemers en vossen bedanken voor de fijne avond!

Dan nu de prijsuitreiking:

Het team van Saskia, met daarin Saskia, Bibi, Brent, Simone, Bram, Finn, Marieke, Julie en Tim is uiteindelijk de winnaar geworden. Zij voerden de opdrachten het beste en het meest enthousiast uit. Jullie hebben de eer om de eerste kampioen van de Vossenjacht te zijn!

Het team Rombouts Plakkers, met daarin Johannetta, Berry, Johan en Adriënne was het beste ‘volwassen’ team. Zij voerden de opdrachten vol overgave uit.

We hebben verder erg genoten van de zangtalenten van Team Garde (met dit talent moet je eigenlijk naar de Corsong!), de volhoudendheid van de familie Oomen (zelfs in de stromende regen), Luca die de beste random toeter gaf en Pestdokter die op allerlei manieren erg origineel werd uitgebeeld.

Tot slot, de foto’s voor een sfeerimpressie.