Wij hebben jullie hulp nodig!

Buurtgenoten en corsoliefhebbers,

Na een fantastisch corsojaar, resulterend in een mooie ereprijs, volgde op 26 september een ongelooflijke deceptie. Bij het afbreken van de corsotent vond een incident plaats, waardoor de volledige constructie van de corsotent is ingestort. Tot onze grote opluchting is de letselschade beperkt gebleven.

Helaas kunnen we dit niet zeggen voor de materiële schade, aangezien de verzekering voor bouwwerken zoals een corsotent niet méér dekt dan schade door storm en brand. Een forse kostenpost is het gevolg. Deze kunnen wij als stichting met enkel vrijwilligers niet zelfstandig dragen als we ook de komende jaren met volwaardige buurtactiviteiten, een corsowagen en bloemenveld actief willen blijven.

Wij hopen dan ook dat iedereen in deze moeilijke tijd de schouders er mee onder wil zetten voor een vrijwillige bijdrage te doneren voor de bekostiging van een nieuwe/herstelde corsotent. Dit kan via de volgende link: https://gofund.me/8476303d 

Draag jij ook je steentje bij? Wij zijn je bij voorbaat al zeer dankbaar en hopelijk kunnen we je de komende jaren verwelkomen in onze corsotent!

Bedankt!

Stichting Buurtschap Klein Zundert