corsokids en jongerenmiddag

We gaan weer starten met de Corsokids en Jongerenmiddagen!

Vanaf 5 augustus starten we weer met de Corsokidsmiddagen. Alle kinderen van de basisschool (of bijna op de basisschool) zijn van 14.00-16.30 uur van harte welkom om echte corso-activiteiten uit te gaan voeren zoals plakken, kartonnen, schilderen en bloemen tikken en prikken. Samen gaan we zo onze eigen corso-creatie maken.

Voor de oudere kinderen van de basisschool( groep 6) starten op 5 augustus ook weer met de jongerenmiddagen. Alle (toekomstige) bouwers, jongens en meisjes, die graag de kneepjes van het corsovak willen leren, kunnen vanaf 14.00 uur in de tent terecht. Door een aantal ervaren bouwers worden jullie wegwijs gemaakt in de corsotent, leren jullie wat er bij corsobouwen allemaal komt kijken en mogen jullie onder begeleiding ook aan (onderdelen van) de wagen gaan werken.

Natuurlijk zorgen we er voor dat alle kinderen het naar hun zin hebben, willen de kinderen van groep 6 meedoen met de corsokids, dan mag dat natuurlijk ook en voor de oudste van de corsokids wordt ook voor genoeg uitdaging gezorgd!

Zowel de Corsokidsmiddagen als Jongerenmiddagen vinden vanaf de eerste zaterdag van augustus tot aan het corsoweekend iedere zaterdagmiddag plaats.