Corso zonder grenzen was weer een groot succes!

Zondag 3 juni was het alweer tijd voor de 8e editie van Corso Zonder Grenzen. Onder een heerlijk zonnetje gingen 25 teams de strijd, natuurlijk met als doel om te winnen. En wat waren de teams fanatiek bij de 10 spellen!

De spectaculaire stormbaan werd door iedereen zo snel mogelijk afgelegd. In volle concentratie probeerden de teams een zo hoog mogelijke stapel kisten te maken op een wiebelpallet. Samenwerking was belangrijk bij de figuranten-race waar de benen van teamleden aan elkaar gebonden zaten. Kracht moest ingezet worden bij het steigerpijp hangen. Bij een nieuw spel werd er corsokennis en het werpvermogen getest. De zeepbaan en andere waterspellen konden natuurlijk ook niet missen en ook de puzzel moest gelegd worden. Dit alles met als doel om zo veel mogelijk punten te halen om aan het finalespel deel te kunnen nemen.

Aan het eind van de middag was het tijd voor dit spannende finalespel waarbij samenwerking en inzicht hele belangrijke factoren waren. In de superfinale bleek het team van de Klein Zundertse Heikant het beste in het maken van de kubus en daarna liepen ze op overtuigende wijze met hun ski’s naar de finishlijn. De plaatsen 2 en 3 waren voor Buurtschap Wernhout en Buurtschap Schijf. De dag werd afgesloten met de prijsuitreiking en een gezellige afterparty.

We kunnen terug kijken op een geslaagde Corso Zonder Grenzen 2018! Via deze weg bedankt aan alle deelnemers, supporters en mensen die een steentje bij hebben gedragen aan het organiseren en helpen tijdens Corso Zonder Grenzen. Dankzij jullie was het ook dit jaar weer een succes!

Hieronder een kleine sfeerimpressie. Ben je benieuwd naar alle foto's? Bekijk dan het fotoalbum op Facebook.