Buurtfeest 2018

Helaas is het Corso alweer voorbij.. maar we gaan nog een keer samen nagenieten en feesten tijdens het buurtfeest omdat we een mooie 2e (publieks)prijs hebben gehaald! Dit jaar vind het buurtfeest plaats op zaterdag 29 september. Iedereen vanaf de middelbare school is van harte welkom en we hebben een mooi programma gemaakt voor jong en oud!

Middagprogramma
Om 13.30 uur verzamelen we bij Den Hoek vanaf waar we op de fiets of met de auto naar Rustpunt de Kieviet gaan. Vanuit hier starten we met een mooie Trappistenwandeling in de omgeving van het Abdij met daarbij uitleg van een gids. Naderhand is er natuurlijk de mogelijkheid om te genieten van een Trappist of een ander drankje (op eigen kosten). Niet goed ter been, maar wil je graag meer weten over het trappistenbier en de Abdij? Laat het weten en we gaan kijken of we iets voor je kunnen regelen. Is wandelen niet zo je ding? Je kan ook gewoon genieten van een drankje en gezelligheid op het terras van de Kieviet. 

Buffet bij Den Hoek
Rond de klok van 18.00 uur zijn we terug bij Den Hoek. Tegen een eigen bijdrage van 10 euro per persoon kan je hier genieten van een heerlijk warm buffet bestaande uit soep en een hoofdgerecht met friet, verschillende soorten vlees en groenten. 

Feestavond met DJ Ronald
Vanaf een uurtje of 20.00 uur a 20.30 uur start de feestavond met DJ Ronald. Hij is bekend met corsofeestjes en gaat er een gezellig avondje van maken voor jong en oud!

Opgeven?
Kom jij naar het buurtfeest op zaterdag 29 september? Geef je dan uiterlijk 21 september op via de webshop.  Het is natuurlijk ook mogelijk om alleen de middag, het eten of de avond aan te sluiten. Let op bij het opgeven via de webshop dat je het juiste “product” selecteert zodat we weten hoeveel personen er bij het middagprogramma en het eten aanwezig zijn. 

Het buurtfeest wil je toch niet missen? Geef je nu op via de webshop