Activiteiten andere buurtschappen

Deelnemers gezocht!
Voor de activiteiten van onze mede-buurtschappen: Darttoernooi Heikant, Beachvolleybal Schijf, Boerendart etc.

Op 5 juni is het Corso Zonder Grenzen. Op deze dag organiseren we een leuke activiteit om geld in te zamelen voor de buurt. Hierbij willen we dat zo veel mogelijk andere buurtschappen deelnemen en komen kijken naar onze activiteiten. Andere buurten organiseren ook activiteiten om geld in te zamelen voor hun buurt. 1+1=2 en dus kunnen we elkaar helpen. Wij vinden het leuk als buurtschappen meedoen aan onze activiteit, dus doen we zelf ook mee aan de activiteiten van andere buurten. Erg gezellige activiteiten voor jong en oud worden er het hele jaar door georganiseerd zoals Beachweekend in Schijf, Dart-toernooi bij de Heikant en Corso-kennis-quiz bij Poteind. En omdat we dus graag willen dat mensen onze activiteit bezoeken, zoeken we mensen die het leuk vinden om een dag mee te gaan naar een activiteit van een andere buurt.

De komende maanden staan er een aantal activiteiten van andere buurten gepland waar we graag met een groep van de buurt aan deel willen nemen. Heb je dus zin en tijd om met een van de volgende activiteiten mee te doen, laat het dan weten via ac@kleinzundert.nl of stuur een berichtje aan een van de leden van de activiteitencommissie.

Darttoernooi Bs. Klein Zundertse Heikant – Maandag 16 mei (2e Pinksterdag)

Tijdens deze middag wordt er een darttoernooi georganiseerd waar je in teams van (minimaal) 4 personen kan deelnemen. Er gaan al enkele buurtgenoten naar toe, maar er zijn nog een paar mensen nodig om te zorgen dat we een compleet team of meerder teams hebben. Je hoeft niet goed te kunnen darten, maar vindt je het leuk om mee te doen, dan horen we dat graag!

Beachweekend Schijf – 19 juni

Schijf organiseert in juni een Beachweekend. Tijdens dit weekend nemen met een sportieve groep buurtgenoten deel aan het beachvolleybaltoernooi op zondag. Ook hiervoor hoef je geen talent te hebben, maar vind je het leuk om mee te doen, of om de andere deelnemers te supporteren, laat het dan aan ons weten.

Boerendart Veldstraat – eerste zondag van juli

Wat al velen jaren een erg gezellige activiteit is, is de Boerendart, georganiseerd door Buurtschap Veldstraat. Op de eerste zondag van juli vind de Boerendart plaats. In teams van minimaal 3 personen wordt er gestreden, wie er het beste met een riek in de roos kan gooien. Denk jij dat je hiervoor talent hebt, of vind je het gewoon leuk om mee te doen en heb je misschien iets minder talent, dan horen wij dat graag!

Corsong Bs. ’t Stuk 
Zoals ondertussen de traditie is, wordt er 2 weken voorafgaand aan Corso de Corsong georganiseerd door Buurtschap ’t Stuk. De laatste jaren gaat er wel een gezellige groep buurtgenoten naar het feestje toe, maar hebben we al een aantal jaar geen corsong gemaakt namens onze buurt. Vind je het leuk om mee te doen met de corsong? Laat het dan vooral weten! Als iemand een leuk idee heeft en mee wil doen, kunnen we kijken of we er samen met wat creativiteit uit de buurt wat leuks van kunnen maken. Wij horen het graag!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.