Aanmelden figuratie corso 2022!

Buurtschap Klein Zundert bouwt dit jaar Holifant, naar een ontwerp van Leonie en Dorien van der Meulen. Holifant, het kleurrijke lentefeest uit India! Twee olifanten beschilderd met figuren lopen mee in een feestelijke optocht! De komst van de lente wordt gevierd met veel dans, kleur en muziek.

Altijd al eens met de wagen mee willen gaan en tegelijk een groot feest meemaken? We zijn op zoek naar figuranten die mee willen lopen in deze feestelijke optocht! Van dansers tot muziekkanten tot vaandeldragers. Dit is je kans! Vul zo snel mogelijk het onderstaande opgavenformulier in en stuur dit op naar figuratie@kleinzundert.nl. Verdere informatie zal later volgen.

In het formulier wordt iedereen verzocht zijn of haar voorkeur(en) op te geven. De uiteindelijke definitieve rolverdeling zal later bepaald worden door de regisseur in samenspraak met de ontwerpers. Deelnemen als figurant mag vanaf 8 jaar (van 8 t/m 13 jaar onder begeleiding van een ouder), daarnaast is het vereist dat je zondag en maandag aanwezig bent. Verdere voorwaarden staan op het opgavenformulier.

Opgave Formulier Figuratie Holifant 2022