Feestweekend 75 jaar Klein Zundert!

Na een tijdje van uitstellen is het dan eindelijk tijd voor het jubileumweekend. Het weekend van 24 en 25 september zal volledig in het teken staan van het 75 jarige jubileum van Buurtschap Klein Zundert! Gedurende het hele weekend zullen er in en rondom de corsotent allerlei activiteiten plaatsvinden voor jong en oud! Zorg dat je er bij bent want we gaan er samen een gezellig weekend van maken!

Zaterdag 24 september

Kinderbuurtfeest – 14.45 tot 17.30 uur

Zit jij op de basisschool dan zien we je graag op zaterdag 24 september voor dit leuke en gezellige programma!
Groep 1 t/m 3: Verf-activiteit
Vanaf Groep 4: Workshop graffiti spuiten
En daarnaast gaan we nog veel meer leuke dingen doen!
We sluiten af met friet, snacks en een lekker ijsje.

Opgeven kan door een mailtje sturen naar evelyn_1204@live.nl met daarin de vermelding Naam + Groep + eventuele dingen waar rekening mee gehouden moet worden (zoals bijvoorbeeld allergieën). Opgeven kan tot uiterlijk donderdag 15 september. 

Terug naar toen – 14.00-17.00 uur

Kijk video’s terug, blader in oude boeken, bekijk de bekers en vaandels en deel je eigen verhaal uit 75 jaar Klein
Zundert. Natuurlijk is er ook alle gelegenheid om gezellig bij te buurten of een spelletje te doen. Onder het genot
van een drankje en een hapje en maken we hier samen een mooie middag van!

Voor deze middag is het niet nodig om jezelf op te geven. Loop gewoon binnen en neem gezellig plaats op ons (overdekte) terras.

Feestavond – 19.30 – 00.30 uur

Bij een jubileumweekend hoort natuurlijk een feestavond voor jong en oud! De corsotent wordt omgetoverd tot een gezellige feestzaal en pop rock partyband MT Bottles zal afwisselend met een DJ zorgen voor de muzikale omlijsting. Laten we er nog een keer samen een mooi Klein Zunderts feestje van maken! 🥳

Ook voor deze avond is het niet nodig om jezelf op te geven. Trek je dansschoenen aan en feest gezellig mee!

Zondag 25 september

Familiedag – 14.00 uur – 21.00 uur

Met vertier voor jong en oud, bij de corsotent en onderweg tijdens eens familiewandeling over 75 jaar Buurtschap
Klein Zundert. Herinneringen ophalen, lekker springen op het springkussen of de strijd met elkaar aangaan bij een van de spelletjes (voor alle leeftijden). Of wil je liever gezellig bijkletsen? Het is er allemaal! Vanaf 17.00 uur zal de BBQ aangaan en sluiten we de middag samen af met een hapje te eten. Ben jij erbij?

Opgeven voor de BBQ kan t/m 19 september via de webshop. De kosten hiervoor zijn 7.50 euro per persoon. Kinderen t/m 9 jaar zijn gratis, maar moeten wel opgegeven worden. 


Tot slot.

Gedurende het hele weekend zal er voor bier/wijn/fris een kleine bijdrage gevraagd worden van 1 euro per consumptie. We hopen jullie allemaal te zien tijdens het jubileumweekend. Tot dan!